Rólunk

Herendi Majolika története

A 180 éves Herendi Porcelángyár 1967-ben kezdett étkezési kerámia termékeket gyártani. Ezek sima, egyszerű, jellemzően egyszínű vagy egy-két színnel dekorált tárgyak voltak. A herendi gyár 1990-ben indította a Herend Village Pottery termékcsaládot. Hat mintával kezdtek, ma már 69-ből válogathatunk. Az egyszerűtől a gazdagon díszített dekorokig széles a választék. A változatos mintakollekcióban mindenki megtalálhatja a maga ízlésének megfelelőt. A 69 minta több mint 200 formára készül.

A Herend Village Potterynek egy márkaboltja van, ahol a gyár teljes termékskálája megtalálható. Ha valami éppen hiányzik, egy-két-három héten belül beszerzésre kerül. A boltban 69 mintából válogathatnak egy-egy tárgytól a komplett étkészletig.

Herend Village Pottery sütőben, mikrohullámú sütőben és mosogatógépben egyaránt használható. A korszerű konyha igényeit minden tekintetben kielégíti. A számtalan színben pompázó mintákat csillogó, fehér mázra festik. A termékek csak első osztályú minőségben kerülnek forgalomba.

Tekintse meg termékeinket!

Amennyiben nem tud dönteni, valamennyi elérhetőségünkön segítünk a választásban!

hu_HU